Een sterk team zorgt voor een relaxte vakantie

Een sterk team zorgt voor een relaxte vakantie

Er ligt altijd wel een vakantie in het vooruitzicht. Tijd voor welverdiende rust en genieten van het buitenleven. Maar er moet ook gezorgd worden dat alle zaakjes doorgaan zoals altijd. Een sterk team en een goed netwerk met mensen die wij vertrouwen is dan goud waard. 

Professionals om ons heen

Het is een illusie om te denken dat wij al ons werk alleen kunnen doen. Buiten het feit dat we af en toe een sparringpartner nodig hebben om onze gedachtes te ordenen of soms ondersteuning nodig hebben van een mede VA (ja, wij ook!), vinden wij het ook prettig dat we professionals om ons heen hebben die ieder heel goed zijn in hun vak. Wij vinden vormgeving leuk en kennen de programma’s, maar we zijn geen vormgevers. Dat geldt ook voor het bedenken van creatieve concepten, het uitzoeken van technische kleinigheidjes en het schrijven van teksten. Zodra het wat drukker is of als we van mening zijn dat een ander iets beter kan doen, is het prettig dat we werk kunnen overlaten aan anderen.

Vertrouwde handen

Een netwerk van professionals opbouwen duurt even. De meeste mensen die we om ons heen heb verzameld kennen we al jaren, al ver voordat we begonnen met Virtual Heroes. Dat betekent dat we ze door en door kennen en weten wat ze te bieden hebben. We willen er natuurlijk wel zeker van zijn dat we kwaliteit aan onze klanten leveren. Met de vakantie die eraan komt willen we ons werk in vertrouwde handen achterlaten. Zonder dat we op het strand tussen de zandkastelen onze mail hoeven te checken of een telefoontje moeten plegen.

Loslaten …

Dat vergt wel even moeite. Want niemand kan ons werk doen zoals wij dat doen. Logisch. Wij zijn het gezicht van Virtual Heroes. Maar de mensen om ons heen leveren wel kwaliteit. En kunnen dus wel aan onze wensen en eisen voldoen. Dus voorbereiden, overdragen en loslaten ….

Van eenpitters tot heel team

Ondertussen werken wij al een tijd intensief samen, huren we een kantoor en hebben we meerdere medewerkers rondlopen. En werken wij hard om het team om ons heen zo sterk te maken dat wij overbodig worden …;)

Heb jij aanvullingen op deze blog? Laat het ons weten!

Ook interessant voor je:

Reageer

Verder lezen