Gratis
contentkalender

CREËER OVERZICHT IN JOUW SOCIAL MEDIA STRATEGIE

  • Creëer houvast door een goede planning
  • Werk vooruit en verlies belangrijke dagen niet uit het oog
  • Breng eenvoudig continuïteit aan in je content
  • Zorg voor meer overzicht, rust en creativiteit
social media kalender

Een mega aanrader om samen te mogen werken met Virtual Heroes. Het contact verloopt super soepel, ze doen wat ze beloven en bovenal denken ze ook altijd nog 6 stappen verder. Zij trekken mijn bedrijf echt naar een hoger niveau.

Lieke van der Zanden | Het Ambitie Bureau

Waarom een contentkalender?

Al jaren helpen wij ondernemers met hun online marketing. In die tijd hebben we talloze berichten mogen schrijven voor op websites en social media. We hebben gezien wat goede content met een bedrijf kan doen én we zien dat veel van onze klanten flink groeien door het juist inzetten van content.

Een contentkalender helpt je bij het plannen en organiseren van je content. Zonder schiet je vooral met hagel. En je wilt natuurlijk wel op het juiste moment, op de juiste plek en voor de juiste doelgroep aanwezig zijn. In een contentkalender geef je aan wanneer, wat, voor wie en in welke vorm je publiceert en wie er verantwoordelijk voor is. Je kunt op deze manier makkelijk vooruit plannen en je hoeft er niet elke dag over na te denken. Dat scheelt een hoop tijd en veel stress.

Met het inzetten van een contentkalender kun je online, onderscheidend aanwezig zijn. Al jaren passen wij onze kennis over het inzetten van content in de praktijk toe. Wij kunnen je vertellen wat belangrijk is en hoe je dit aanpakt.

Klaar
om overzicht te creëren?