Gratis
contentkalender

CREËER OVERZICHT IN JOUW SOCIAL MEDIA STRATEGIE

  • Creëer houvast door een goede planning
  • Werk vooruit en verlies belangrijke dagen niet uit het oog
  • Breng eenvoudig continuïteit aan in je content
  • Zorg voor meer overzicht, rust en creativiteit
social media kalender

“Ik werk nu een aantal maanden met Virtual Heroes en wil niet meer zonder. We hebben zo snel een efficiënte manier van samenwerken gevonden! Maar vooral vond ik het bizar hoe snel ze precies mijn toon en sfeer wisten op te pakken… Precies zoals ik gehoopt had. Daarnaast zijn de lijntjes mega kort en het contact positief en altijd opbouwend. Regelmatig doen zij ook suggesties, die eigenlijk altijd een succes zijn.”

Waarom een contentkalender?

Al jaren helpen wij ondernemers met hun online marketing. In die tijd hebben we talloze berichten mogen schrijven voor op websites en social media. We hebben gezien wat goede content met een bedrijf kan doen én we zien dat veel van onze klanten flink groeien door het juist inzetten van content.

Een contentkalender helpt je bij het plannen en organiseren van je content. Zonder schiet je vooral met hagel. En je wilt natuurlijk wel op het juiste moment, op de juiste plek en voor de juiste doelgroep aanwezig zijn. In een contentkalender geef je aan wanneer, wat, voor wie en in welke vorm je publiceert en wie er verantwoordelijk voor is. Je kunt op deze manier makkelijk vooruit plannen en je hoeft er niet elke dag over na te denken. Dat scheelt een hoop tijd en veel stress.

Met het inzetten van een contentkalender kun je online, onderscheidend aanwezig zijn. Al jaren passen wij onze kennis over het inzetten van content in de praktijk toe. Wij kunnen je vertellen wat belangrijk is en hoe je dit aanpakt.

Contentkalender

Klaar
om overzicht te creëren?