Wat
klanten vertellen

Deze dames doen hun naam eer aan. Het zijn absolute HELDEN. De term Virtual Assistent vind ik dan weer minder goed passen. Ik zie het meer als Virtual Business Partners.

Ze helpen niet alleen mee het praktisch uitvoeren van taken waar ik zelf geen energie van krijg maar denken ook echt strategisch mee om je business naar een volgend niveau te tillen.

Daarbij zijn het absolute experts op het gebied van online marketing. Zij weten als geen ander hoe je alle systemen en tools inricht en voor jou laat werken.

Verder zijn het ook allemaal prettige mensen om mee samen te werken. Ik raad Virtual Heroes dus van harte aan.

Frank Deuring | De Foutenfabriek

Vanaf de eerste kennismaking voelt de samenwerking met Virtual Heroes als kundig en vertrouwd. Loslaten was voor mij een dingetje maar als werkzaamheden op zo’n professionele manier van je worden overgenomen, kan zélfs ik het :-). De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan het overzetten van mijn online leeromgeving en VH heeft hierin bij mij een hele grote zorg weggenomen. Zonder hen had ik deze stap niet durven zetten en nu is mijn bedrijf klaar voor de volgende stap.

Sandra van Hulten | Cani-Connect

Een mega aanrader om samen te mogen werken met Virtual Heroes. Het contact verloopt super soepel, ze doen wat ze beloven en bovenal denken ze ook altijd nog 6 stappen verder. Zij trekken mijn bedrijf echt naar een hoger niveau.

Lieke van der Zanden | Het Ambitie Bureau

Ontzettend blij ben ik met de Virtual Heroes! Ze zijn echte helden als je het mij vraagt. Al het werk in automatiseringssystemen pakken ze op. Heerlijk relaxt om te weten dat er een team van specialisten alles achter de schermen regelt. Zou de Virtuele Heroes iedereen aanraden!

Elvira Brouwer | Loose Florals

Zeer blij met Virtual Heroes. Er wordt meegedacht, aangepakt en opgelost. En met heldere communicatie. Aanrader dus

Chris Schaap | Connectaid

Ik werk al járen met de dames van Virtual Heroes, tot volle tevredenheid! Ze zijn flexibel, kundig en weten precies wat ik nodig heb. Zo maak ik optimaal gebruik van mijn tijd, want ik kan uitbesteden waarvoor ik geen tijd heb, geen kennis of geen motivatie. Grote aanrader!

Karen Visser | New Broom

Ik ben geen kei in marketing zaken implementeren maar ik weet wel wat ik wil 🙂
Fijn hoe het team steeds snel anticipeert en maar een half woord nodig heeft om zaken te implementeren. Ik vind deze aanpak veel fijner dan maar een nummer te zijn in één of ander mega groot marketing bedrijf.

Heidi van Sebroeck | InterieurKabinet

Virtual Heroes neemt mij veel werk uit handen. Ze komen met leuke ideeën voor de social media en de marketing. Alles wat ze maken en organiseren ziet er super uit. Fijn om bepaalde zaken gewoon uit handen te kunnen geven.

Maaike de Boer | Wijzer over de Basisschool

Elke ondernemer heeft een achterban nodig om het volle potentieel uit zijn of haar onderneming te halen. Naast de dagelijkse klussen is het meedenken en uitvoeren van nieuwe trajecten een groot plus punt om met de Virtual Heroes te werken.

Tom Sebastian | Tom Sebastian

Top team van VA’s die voor je klaar staan en meedenken. Werken heel nauwkeurig en hebben ontzorgen op 1 staan.

Sandra Koopmans | Leuke Recepten