Wat
klanten vertellen

Kim van Virtual Heroes geeft mij al twee jaar het gevoel dat ik 24 uur per dag een persoonlijke assistent heb. Ze denkt pro-actief mee, weet wat het is om online ondernemer te zijn, is bekend met allerlei systemen en social media en ook nog eens een heerlijk mens om mee samen te werken.

Vaak merkte ik dat ik aan het einde van de dag niet alles gedaan kreeg wat ik wilde en dat er een aantal structurele dingen terug kwamen waardoor ik minder tijd en energie had om te focussen op het koken en het bedenken van nieuwe recepten en blogs, de dingen die het leukste vind om te doen. Virtual Heroes neemt nu een aantal van deze structurele to do’s over waardoor ik meer rust en inspiratie heb voor mijn recepten. Ze werken heel nauwkeurig en communiceren helder en duidelijk en denken echt met je mee.

De samenwerking met Virtual Heroes voelde vanaf het begin goed. Open communicatie, meedenken en aandragen van suggesties, betrouwbaarheid, dit alles maakt het tot een hele prettige samenwerking.

Op afstand maar toch dichtbij! Initieel een investering om het goed in te richten maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Door deze ondersteuning kan ik mij, als ondernemer en coach, volledig focussen op de dingen waar ik goed in ben. En niet geheel onbelangrijk, ondertussen heeft de investering zichzelf alweer ruimschoots terugverdiend en is er meer naamsbekendheid ontstaan.

Virtual Heroes kwam in beeld toen ik mijn newsletter wilde professionaliseren en met regelmaat uitsturen. Ook al weet ik wat ik wil, het simpel managen van mailinglists en opmaken van de mailings in mijn huisstijl is niet aan mij besteed. Juist wel aan Virtual Heroes.

Het project is voortvarend opgepakt, en er wordt enthousiast, kritisch en pro-actief meegedacht over mijn werk. Maandelijks krijg ik reminders, wordt de opmaak verzorgd en gaat mijn mailing uit. Het aantal lezers van mijn nieuwsbrief groeit vlot, en ik krijg veel complimenten voor het professionele karakter ervan.

Ik werk graag met Virtual Heroes. Ze lijken allemaal van elkaar te weten wat ze doen, en springen zonder enige moeite voor elkaar in als het moet. De woorden die opkomen zijn ‘zorgeloos’, ‘stevig’ en ‘professioneel’. Als ondernemer doe je er goed aan met kwalitatief goede support te werken voor dingen waar je zelf minder in thuis bent. Ik beveel Virtual Heroes van harte aan!

Voordat ik met Virtual Heroes werkte deed ik alles zelf. Ik was vaak erg lang bezig met een kleine aanpassing op mijn website of het inplannen van mijn nieuwsbrief omdat ik daar gewoon niet handig in ben.

Sinds ik met de dames werk hoef ik me geen zorgen meer te maken over die technische dingen. Ik weet dat ik het met een gerust hart aan hen kan overlaten. Ik hoef alleen te zeggen wat ik wil en dan zoeken ze zelf een oplossing die past.

Ik ben heel blij met hun pro-actieve houding. Ze denken mee en komen met waardevolle tips en verbeter-suggesties en zorgen er altijd voor dat alles op tijd klaar is. Er valt dan echt een last van mijn schouders.

De meiden van Virtual Heroes zijn van grote meerwaarde voor mijn bedrijf. Ze helpen me met praktische zaken, maar denken ook mee over mijn marketingstrategie. Hierdoor is de uitstraling van mijn bedrijf professioneler geworden.

Toen ik in 2016 startte met mijn online offertetraining had ik niet meer genoeg aan een standaard nieuwsbriefsysteem. Gepersonaliseerde e-mails, verschillende lijstmanagers en een betalingsomgeving werden een must. Ik stapte daarom over naar Autorespond. Maar wat een mogelijkheden heeft dat programma! Dankzij Virtual Heroes is het me gelukkig nooit gaan duizelen. De dames zijn namelijk lekker pragmatisch. Ze leggen zaken helder uit en denken met me mee. Ik bespaar hierdoor veel kostbare tijd. En bovenal zijn ze ook gewoon heel leuk!

Virtual Heroes heeft me geholpen mijn website en mijn social mediaprofiel te professionaliseren. Hierbij waren ze kritisch en creatief met een mooi resultaat.

Mijn Virtual Hero is Romy. Ik ben zo blij met haar. Mijn steun en toeverlaat. Alles waar ik tegenop zie of geen kaas van gegeten heb, doet zij met het grootste gemak voor mij. Ze brengt rust, omdat zij mij aanvult. Waar ik soms horendol word van mijn eigen plannen en nieuwe ideeën, kan zij me met een paar woorden weer met beide benen op de grond krijgen. Even ademhalen San…

Met haar technische ondersteuning maakt zij het voor mij mogelijk om alleen de dingen te doen waar ik van smul. Voor mijn website en blogs bijvoorbeeld schrijf ik zelf de teksten. De redactie, opmaak, het versturen en online plaatsen doet zij allemaal. Heerlijk!

Ik vind het prettig dat ze vanaf het begin bij mijn bedrijf is betrokken en weet wat er speelt en waar ik naartoe wil. Ik ben zeker van plan om bij verdere groei nog meer van haar diensten gebruik te maken.

Virtual Heroes heeft ervoor gezorgd dat mijn website en nieuwsbrief staan als een huis. Open, direct, helder en met respect voor elkaars inbreng en expertise. Virtual Heroes regelen en organiseren het ook ECHT!

De dames van Virtual Heroes houden van aanpakken en bieden je structuur in wat je doet. Ik heb altijd heel veel ideeën en dat moet soms snel neergezet worden. Dat is waar zij mij mee helpen.

Ze zijn zakelijk en hebben een warm hart. Ik vind dat een prachtige en goede combinatie die iedere ondernemer veel oplevert. Door hen kan ik mij meer en meer focussen op wat ik het allerleukste vind, marketing en sales.

Mijn bedrijf groeit als kool, wat betekent dat ik een scheidslijn moet gaan trekken tussen wat ik zelf doe en wat ik uitbesteed. Virtual Heroes weet precies wat ik nodig heb en is accuraat, snel en initiatiefrijk.