Wat
klanten vertellen

Kim van Virtual Heroes geeft mij al twee jaar het gevoel dat ik 24 uur per dag een persoonlijke assistent heb. Ze denkt pro-actief mee, weet wat het is om online ondernemer te zijn, is bekend met allerlei systemen en social media en ook nog eens een heerlijk mens om mee samen te werken.

Top team om mee te sparren, werken, groeien en genieten van de successen!

Vaak merkte ik dat ik aan het einde van de dag niet alles gedaan kreeg wat ik wilde en dat er een aantal structurele dingen terug kwamen waardoor ik minder tijd en energie had om te focussen op het koken en het bedenken van nieuwe recepten en blogs, de dingen die het leukste vind om te doen. Virtual Heroes neemt nu een aantal van deze structurele to do’s over waardoor ik meer rust en inspiratie heb voor mijn recepten. Ze werken heel nauwkeurig en communiceren helder en duidelijk en denken echt met je mee.

De samenwerking met Virtual Heroes voelde vanaf het begin goed. Open communicatie, meedenken en aandragen van suggesties, betrouwbaarheid, dit alles maakt het tot een hele prettige samenwerking.

Op afstand maar toch dichtbij! Initieel een investering om het goed in te richten maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Door deze ondersteuning kan ik mij, als ondernemer en coach, volledig focussen op de dingen waar ik goed in ben. En niet geheel onbelangrijk, ondertussen heeft de investering zichzelf alweer ruimschoots terugverdiend en is er meer naamsbekendheid ontstaan.

Sinds enkele maanden werk ik samen met Virtual Heroes. Ik vond het best een stap om anderen te betalen iets voor mij te doen wat ik voor mijn gevoel ook zelf kon doen, maar veel langer mee bezig ben (en lang niet zo goed doe). Na een intakegesprek voelde het gelijk goed om ervoor te gaan en wat ben ik daar blij mee. Ze hebben aan de achterkant van mijn site zoveel technische dingen opgelost waardoor mijn klanten nu bij mij kunnen inloggen en ik mij geen zorgen hoef te maken of een vinkje wel aan of uit staat.
Daarnaast denken ze mee over de marketing wat ik ook superfijn vind. Samen bedenken en samen uitvoeren. Ondernemen wordt echt leuker als je het zo samen kan doen!

Voordat ik met Virtual Heroes werkte deed ik alles zelf. Ik was vaak erg lang bezig met een kleine aanpassing op mijn website of het inplannen van mijn nieuwsbrief omdat ik daar gewoon niet handig in ben.

Sinds ik met de dames werk hoef ik me geen zorgen meer te maken over die technische dingen. Ik weet dat ik het met een gerust hart aan hen kan overlaten. Ik hoef alleen te zeggen wat ik wil en dan zoeken ze zelf een oplossing die past.

Ik ben heel blij met hun pro-actieve houding. Ze denken mee en komen met waardevolle tips en verbeter-suggesties en zorgen er altijd voor dat alles op tijd klaar is. Er valt dan echt een last van mijn schouders.

De meiden van Virtual Heroes zijn van grote meerwaarde voor mijn bedrijf. Ze helpen me met praktische zaken, maar denken ook mee over mijn marketingstrategie. Hierdoor is de uitstraling van mijn bedrijf professioneler geworden.

Toen ik in 2016 startte met mijn online offertetraining had ik niet meer genoeg aan een standaard nieuwsbriefsysteem. Gepersonaliseerde e-mails, verschillende lijstmanagers en een betalingsomgeving werden een must. Ik stapte daarom over naar een nieuw e-mailmarketingsysteem. Dankzij Virtual Heroes is het me gelukkig nooit gaan duizelen. De dames zijn namelijk lekker pragmatisch. Ze leggen zaken helder uit en denken met me mee. Ik bespaar hierdoor veel kostbare tijd. En bovenal zijn ze ook gewoon heel leuk!

De samenwerking is echt ontzettend fijn. Mijn bedrijf groeit heel hard en Suze en Noor pakken alles zo snel op, denken mee en zijn gewoon echt goed in wat ze doen. Ze communiceren heel erg goed, zijn echt geïnteresseerd en heel pro-actief in hoe ze je nog meer kunnen ontzorgen. Ik ben echt veel relaxter sinds ik Suze en Noor ‘heb’ en ben ze echt super dankbaar, nu al, voor alles wat ze doen.

Erg blij met de hulp en ondersteuning van Virtual Heroes. Deskundige en enthousiaste club professionals waar je op kunt bouwen.

De dames van Virtual Heroes houden van aanpakken en bieden je structuur in wat je doet. Ik heb altijd heel veel ideeën en dat moet soms snel neergezet worden. Dat is waar zij mij mee helpen.

Ze zijn zakelijk en hebben een warm hart. Ik vind dat een prachtige en goede combinatie die iedere ondernemer veel oplevert. Door hen kan ik mij meer en meer focussen op wat ik het allerleukste vind, marketing en sales.

Mijn bedrijf groeit als kool, wat betekent dat ik een scheidslijn moet gaan trekken tussen wat ik zelf doe en wat ik uitbesteed. Virtual Heroes weet precies wat ik nodig heb en is accuraat, snel en initiatiefrijk.