50 praktische
E-MAILMARKETING TIPS DIE JOUW ONLINE SUCCES EEN BOOST GEVEN

  • Bouw jouw business uit door de inzet van e-mailmarketing.
  • Leer hoe je klanten vindt, aan je verbindt en binnenhaalt.
  • Laat jouw nieuwsbrief als beste uit de verf komen.
  • Ontdek de tips & tricks zodat jouw mails goed gelezen worden.
  • Kraak de code om een spin-off te creëren met jouw mailings.
ebook 50 e-mailmarketingtips

Ik wilde ‘wat’ met mijn e-mailmarketing, maar het lukte me niet om hier handen en voeten aan te geven. Dankzij de tips die de Virtual Heroes geven in het e-book, is het me toch gelukt! En ik moet eerlijk zeggen, het leverde meteen resultaat op. Al met al een praktisch en prettig leesbaar e-book!

Waarom e-mailmarketing?

Al jaren helpen wij ondernemers met hun online marketing. In die tijd heeft e-mailmarketing een steeds grotere rol gekregen en hebben wij vanaf de zijlijn mogen ervaren hoe goed het werkt. We hebben veel van onze klanten zien uitgroeien tot succesvolle online ondernemers waarbij e-mailmarketing een belangrijke rol speelde.

Een nieuwsbrief alleen is echter niet genoeg. Met e-mailmarketing kun je jouw online succes vergroten door doelgericht te communiceren met je relaties. Je kunt ze segmenteren en opdelen, zodat je persoonlijke en op maat gemaakte e-mails kunt versturen. Zo geef je (potentiële) klanten de juiste content die ze helpt naar de volgende stap binnen de customer journey.

Al jaren passen wij onze kennis van e-mailmarketing in de praktijk toe. Wij kunnen je vertellen wat belangrijk is en hoe je dit aanpakt.

Klaar
om je e-mailmarketing een boost te geven?