Hoe
wij werken

Voor ondernemers met een visie

We werken voor veel verschillende online ondernemers. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze hebben een visie en weten wat ze willen. Ze snappen het spelletje van ondernemen en weten wat online marketing kan betekenen voor ze. En wij helpen ze daar graag bij door te ondersteunen.

ONZE AANPAK

Online ondernemen is divers. Iedere klant heeft dan ook een andere behoefte. Daarom vinden we het belangrijk dat we die behoefte in kaart brengen en je ondersteunen op een manier die het beste voor jou is.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we in het kort waar jouw behoefte ligt en of we een samenwerking zien zitten. Met al onze klanten is er een klik, met als basis vertrouwen. Voor ons de voorwaarden om fijn samen te werken en goed werk te leveren. Zeker omdat we virtueel, ofwel op afstand, werken. Zien we het zitten van beide kanten? Dan bepalen we het budget en kunnen we van start. We zetten alles in gang en plannen een opstartgesprek in. Hierin bespreken we wat de concrete doelen zijn en wat acties worden.

Samenwerking

Met de juiste focus behaal je meer resultaat. Je houdt de regie en komt minder snel voor onverwachte verrassingen te staan. Maar het krijgen en houden van focus is een uitdaging. De dagelijkse gang van zaken slurpt je namelijk makkelijk op.

In onze samenwerking, doen we niet zomaar wat je vraagt. We willen zaken snappen en begrijpen zodat we proactief kunnen meedenken. We doen graag suggesties als we denken dat iets anders of beter kan en soms zijn we ook wat eigenwijs. We willen altijd voor onze klanten er uithalen wat erin zit en daar zetten we ons dan ook volledig voor in.

DETAILS OVER EEN SAMENWERKING MET ONS:
  • We werken met een vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten.
  • Er is altijd een minimuminvestering van €600,- per maand.
  • We werken in termijnen van 3 maanden waarin we continu terug- en vooruitkijken.
  • We houden van korte lijnen en directe communicatie, daarom werk je altijd met een vast contactpersoon.
  • We formulieren samen vooraf prioriteiten waardoor we focus houden.
  • In een samenwerking met ons krijg je gelijk een team met toppers tot je beschikking met elk een eigen specialisme.
  • Wij houden van rust, duidelijkheid en toch flexibiliteit.
  • Wij geloven in doordacht toewerken naar resultaten i.p.v. een opeenstapeling van spontane acties.
  • Wij hebben altijd de intentie om langdurig samen te werken.
  • En we doen het graag samen, wij gaan voor echt teamwork.

Word je hier blij van? Dan zouden we weleens een goede match kunnen zijn!

Bekijk hier de veelgestelde vragen.