Hoe
wij werken

Divers en uniek

Online ondernemen is divers. Iedere klant heeft dan ook een andere behoefte. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we waar jouw behoefte ligt en of we een samenwerking zien zitten. Met al onze klanten is er een klik, met als basis vertrouwen. Voor ons de voorwaarden om fijn samen te werken en goed werk te leveren. Zeker omdat we virtueel, ofwel op afstand, werken.

Visie

We werken voor veel verschillende online ondernemers: van klein tot groot. Van beginnend tot zeer succesvol. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze hebben een visie en weten wat ze willen. En wij helpen ze daar graag bij door te ondersteunen.

Klein of groot

Iedere klantvraag is anders. Daarom werken we op basis van een uurtarief. Je kunt starten met een kleine opdracht om af te tasten of we bij elkaar passen. Maar wil je direct groots starten of opschalen, dan staan we voor je klaar!

Vertrouwen op afstand

We werken voor al onze klanten vanuit ons kantoor in Breda. Als online ondernemer weet je als geen ander wat voor mogelijkheden het internet biedt. We houden contact via mail, whatsapp, telefoon of Skype. Op een manier die bij jou past.
Omdat we niet dagelijks bij je op schoot zitten, is vertrouwen voor ons dan ook een uitgangspunt voor samenwerking.