Het ontstaan
van virtual
heroes

Kim en Noor

Virtual Assistants, Online Business Managers, ervaringsdeskundigen, vriendinnen, buren, moeders en zakelijk partners: wij, Kim Suurmeijer en Noor Peels, zijn het allemaal.

Nadat we jaren met plezier gewerkt hadden in het bedrijfsleven kwamen we afzonderlijk van elkaar tot de ontdekking dat we afgedreven waren van onze passie. Het werk dat we deden was leuk, maar echt blij maakte het ons niet. Het lag niet heel dicht bij wat wij het liefste doen; groots zijn in ondersteunen, regelen en structureren.

Zo besloten we allebei in het diepe te springen. Apart van elkaar startten we als Virtual Assistant. Van samen ondernemen was toen zeker nog geen sprake. Er was een jonge vriendschap waarin we veel deelden en bespraken en elkaars kennis inzetten.

Uren, dagen en weken aan een stuk waren we online aan het leren, oefenen en ontdekken. Het kwam meer dan eens voor dat we er zo lekker in zaten dat we voor de zoveelste keer tot diep in de nacht bezig waren. Al snel trok online marketing steeds meer onze aandacht. Het ondersteunen van de online ondernemer bleek dan ook al snel een feestje te zijn.

Waar we afzonderlijk klein aan de keukentafel begonnen, zitten we een aantal jaar later in een karakteristiek kantoorpand met een powerteam. Waar we ook zitten, wij voelen ons in ieder geval (nog steeds) als een vis in het water.

Als we dat dan ook nog eens goed kunnen combineren met ons gezin en onze vriendschap, dan zijn wij op en top gelukkig!