Inspirerend
(SAMEN)WERKEN

EEN FLEXIBELE OF EIGEN, VASTE WERKPLEK OP EEN INSPIRERENDE LOCATIE MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS. DAT IS WERKPLECK BREDA!

Van Goorstraat 10
4811 HJ Breda

“Al bijna een jaar huur ik een Werkpleck en ik heb er geen moment spijt van. Ik wilde destijds een werkplek huren omdat ik mijn coachgesprekken met klanten graag anders wilde inrichten. Minder in de auto zitten en meer tijd over hebben om mijn klanten vooruit te helpen. Dat is gelukt!

Ik voel me enorm welkom bij de meiden van Virtual Heroes. Er is een open en gastvrije sfeer. Er wordt hier op kantoor keihard gewerkt: je hoeft je niet te schamen als je lekker in je concentratiebubbel zit en daar zijn alle faciliteiten voor.”

Suzanne van Veen – www.suzannevanveen.nl

Waarom een werkplek bij Werkpleck Breda?

Ondernemen biedt een enorme vrijheid en geeft jou alle mogelijkheden om je ambities waar te maken. Maar altijd maar alleen thuiswerken kan ten koste gaan van je werkplezier, energie en inspiratie. Een werkplek buitenshuis geeft je een ritme, extra energie en laat de inspiratie stromen.

Alleen is namelijk ook maar alleen. Af en toe kun je wel een sparringpartner gebruiken of een verandering van werkplek zodat je tot nieuwe ideeën komt en uit je vaste omgeving bent. Of je hebt gewoon behoefte aan gezelligheid, de stem of het werkethos van een ander om je heen.

Een werkplek bij Werkpleck Breda biedt jou alle vrijheden van het ondernemerschap maar dan in een omgeving die je helpt jouw werkdag nog effectiever (en leuker!) te maken.

Wil je een vaste werkplek of juist flexibel? Dat kan allebei!

Erg blij met Werkpleck! Zo’n 3 dagen in de week heb ik als zelfstandige toch het gevoel dat ik collega’s heb, werk ik in een andere omgeving maar ben ik toch dichtbij huis en de stad. Dat laatste is jammer voor mijn portemonnee maar dat vergeten we maar even…..Kortom, een fijne plek met goede energie en leuke mensen!

Dit krijg je bij Werkpleck Breda

 • Supersnelle wifi
 • Vergaderruimte
 • Bonenkoffie, thee & koekjes
 • Postadres
 • Hartje centrum
 • Printer aanwezig
 • Kantoorfiets
 • Gouden koelkast
 • Flexibele openingstijden
 • Kantoorhond Waldo

“Super fijne werplek voor zzp’ers. Schoon, mooi ingericht, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Je kunt met andere ondernemers in contact komen als je zin hebt of lekker geconcentreerd alleen zitten werken. Ik heb hier al heel wat bergen werk verzet.”
Nina Schuyffel

Faciliteiten

Supersnelle wifi

Waar zouden we zijn zonder wifi? Levensader nummer 1. Je bent bij ons dan ook verzekerd van goede wifi zodat jij altijd online kunt zijn.

Gebruik van vergaderruimte

Zelf zijn we niet zo van het vergaderen, maar dat wil niet zeggen dat het nooit gebeurt. Misschien heb jij ook weleens een overleg, komt er iemand op bezoek, moet je veel bellen of wil je je even terugtrekken. Dat kan in onze vergaderruimte waar plek is voor 10 personen. Je kunt de vergaderruimte online reserveren zodat je zeker bent van je plekje. Uiteraard gaan we er vanuit dat iedereen elkaar de ruimte geeft om deze plek te reserveren.

Bonenkoffie, thee & koekjes

Koffie, het schijnt een verslaving te kunnen zijn … Omdat we van blije mensen houden, zorgen we dan ook voor goede bonenkoffie zodat jij een van de zonnetjes in ons kantoor bent. Liever thee? Ook dat mag gewoon. En voor de liefhebbers zorgen we dat er altijd wat klaarstaat voor de lekkere trek.

Postadres

Als je het prettig vindt om Werpleck als postadres te gebruiken, dan kan dat. Je mag het adres in al je uitingen communiceren als postadres, inschrijven bij de KvK als vestigingsadres dat gaat dan weer niet helaas. We verdelen met liefde dagelijks de poststukken, ook niet werkgerelateerde pakketjes … ;).

Hartje centrum

We houden niet van saaie locaties. Daarom zitten we midden in Breda. Met de bruisende Ginnekenweg om de hoek, de grote ketens op loopafstand en genoeg versnaperingen op ruikafstand. Even genoeg van binnenzitten en wil je lekker mensen kijken? Neem dan plaats op ons bankje voor de deur. Je kijkt je ogen uit!

Printer aanwezig

Je kunt bij ons je paperassen printen. We gaan wel uit van een fair-use policy. Heb je veel printwerk? Onze buurman Michael van Qprint staat voor je klaar om je snel verder te helpen. Hebben we al verteld dat de mannen van Qprint onze gouden raambestickering en koelkast hebben geregeld? 😉

Kantoorfiets

Gratis parkeren kan op 300 meter afstand. Wil je voor de deur staan met je auto? Dan moet je betaald parkeren. De meeste ondernemers bij Werkpleck kiezen er dan ook voor om te lopen of op de fiets te komen Ben je lopend of met de auto en wil je tussendoor ff snel een boodschap doen of ergens naartoe? Maak dan gewoon gebruik van onze handige kantoorfiets.

Gouden koelkast 

We zien niet alleen graag de levende wezens op kantoor stralen, maar ook onze koelkast heeft een belangrijke functie in het geheel. Daarom is deze goud. Zo hebben we altijd een stralend middelpunt. 

Flexibele openingstijden

Je bent op ieder moment welkom om aan de slag te gaan. Je krijgt een digitale sleutel waarmee je naar binnen kan. Tot een uurtje of half vijf is het kantoor goed bevolkt maar daarna gaan de meesten richting huis. Wil jij lekker blijven werken? Dat kan uiteraard. Als je de boel netjes achter je afsluit mag je er wat ons betreft door tot in de late uurtjes … 😉 Behoefte om je in het weekend eens terug te trekken, ook die mogelijkheid is er.

Bij Werkpleck Breda werken ambitieuze en enthousiaste ondernemers in een relaxte en inspirerende omgeving. Een plek waar je meer gedaan krijgt dan thuis. Daarnaast zijn er, voor wie wil, mooie ontmoetingen met andere ondernemers en is er de mogelijkheid om samen te sparren. Alles om met veel plezier zoveel mogelijk uit je business te halen.

ABONNEMENTEN

1 dag per week: 85,- per maand

Met een werkple(c)k voor 1 dag in de week schuif je op jouw vaste dag aan bij een van de beschikbare bureaus. Wil je een keer wisselen van dag? Geen probleem, zolang er ruimte is, kan je altijd wisselen van dag.

3 dagen per week: 175,- per maand

Met een werkple(c)k voor 3 dagen in de week schuif je op jouw vaste dagen aan bij een van de beschikbare bureaus. Wil je een keer wisselen van dag? Geen probleem, zolang er ruimte is, kan je altijd wisselen van dag.

Vaste werkplec(k): 225,- per maand

Met een vaste werkple(c)k krijg jij een vaste stek waar je iedere dag kan aanschuiven. Je laat je spullen lekker achter en kunt meteen aan de slag als je er bent. Ook krijg je extra opbergruimte zodat je niet te veel hoeft te sjouwen.

Alle prijzen zijn exclusief btw en op basis van 3 maanden. Na 3 maanden verlengen we weer met 3 maanden. Je betaalt per kwartaal vooruit met een betaaltermijn van 2 weken.

“Zo fijn om weer een werkplek buiten de deur te hebben! Je kunt hier in alle rust werken, maar ook de gezelligheid opzoeken als je daar zin in hebt.”

Tedje van Gils

CORONA

Bij Werkpleck Breda kun je met een gerust hart komen werken. De afstand tussen de bureaus is dusdanig dat je prima 1,5 meter afstand kunt houden. We vragen je wel om een aantal regels in acht te nemen zodat het voor iedereen veilig is en blijft.

 • Blijf thuis als jij de volgende klachten hebt: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38° C) of benauwdheid.
 • Blijf thuis als jij of iemand in je huishouden op corona is getest of een positieve testuitslag heeft ontvangen.
 • Was of desinfecteer je handen bij aankomst op kantoor met de pompjes in de keuken. Doe dit ook voor je koffie of thee gaat zetten of iets te eten pakt.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar: ook tijdens een kort overleg of een praatje tussendoor.
 • Je kunt naast elkaar of tegenover elkaar zitten, stem dit wel onderling af en handhaaf 1,5 meter afstand.
 • Gebruik na je werkdag de hygiënische doekjes uit de keuken om je bureau en stoel af te doen.
 • Je kunt altijd gebruikmaken van de hygiënische doekjes om extra schoon te maken naar behoefte.

Ga jij
voor die toffe werkplek?

Van Goorstraat 10
4811 HJ Breda