Inspirerend
(SAMEN)WERKEN

EEN FLEXIBELE OF EIGEN, VASTE WERKPLEK OP EEN INSPIRERENDE LOCATIE MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS. DAT IS WERKPLECK BREDA!

Van Goorstraat 10
4811 HJ Breda

“Al twee jaar huur ik een Werkpleck en ik heb er geen moment spijt van. Ik wilde destijds een werkplek huren omdat ik mijn coachgesprekken met klanten graag anders wilde inrichten. Minder in de auto zitten en meer tijd over hebben om mijn klanten vooruit te helpen. Dat is gelukt!

Ik voel me enorm welkom bij de meiden van Virtual Heroes. Er is een open en gastvrije sfeer. Er wordt hier op kantoor keihard gewerkt: je hoeft je niet te schamen als je lekker in je concentratiebubbel zit en daar zijn alle faciliteiten voor.

Waarom een werkplek bij Werkpleck Breda?

Ondernemen biedt een enorme vrijheid en geeft jou alle mogelijkheden om je ambities waar te maken. Maar altijd maar alleen thuiswerken kan ten koste gaan van je werkplezier. Een werkplek buitenshuis geeft je een ritme, extra energie en laat de inspiratie stromen.

Alleen is namelijk ook maar alleen. Af en toe kun je wel een sparringpartner gebruiken of een verandering van werkplek zodat je tot nieuwe ideeën komt en uit je vaste omgeving bent. Of je hebt gewoon behoefte aan gezelligheid, de stem of het werkethos van een ander om je heen.

Een werkplek bij Werkpleck Breda biedt jou alle vrijheden van het ondernemerschap maar dan in een omgeving die je helpt jouw werkdag nog effectiever (en leuker!) te maken.

Wil je een vaste werkplek of juist flexibel? Dat kan allebei! Er zijn bij ons 30 plekken beschikbaar. Kom gerust een keertje kijken om te bepalen welke Werkple(c)k bij jou past.

“Ik koos voor Werkpleck vanwege de look and feel van de ruimtes en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Een hele fijne werkomgeving waar ik gefocust kan werken, op loopafstand van mijn huis en winkels. Ik werk ook veel met klanten en ook zij zijn enthousiast over de fijne ruimtes.”

Dit krijg je bij Werkpleck Breda

  • Supersnelle wifi
  • Vergaderruimte
  • Bonenkoffie, thee & koekjes
  • Gezamenlijke lunch indien gewenst
  • Postadres
  • Hartje centrum
  • Gouden koelkast
  • Flexibele openingstijden
  • Kantoorhond Waldo

“Super fijne werplek voor zzp’ers. Schoon, mooi ingericht, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Je kunt met andere ondernemers in contact komen als je zin hebt of lekker geconcentreerd alleen zitten werken. Ik heb hier al heel wat bergen werk verzet.”

Faciliteiten

Supersnelle wifi

Waar zouden we zijn zonder wifi? Levensader nummer 1. Je bent bij ons dan ook verzekerd van goede wifi zodat jij altijd online kunt zijn.

Gebruik van vergaderruimte

Zelf zijn we niet zo van het vergaderen, maar dat wil niet zeggen dat het nooit gebeurt. Misschien heb jij ook weleens een overleg, komt er iemand op bezoek, moet je veel bellen of wil je je even terugtrekken. Dat kan in onze vergaderruimte waar plek is voor 10 personen. Je kunt de vergaderruimte online reserveren zodat je zeker bent van je plekje. Uiteraard gaan we er vanuit dat iedereen elkaar de ruimte geeft om deze plek te reserveren.

Andere ruimtes

Er zijn in totaal 30 werkplekken beschikbaar. Deze zijn verspreid over een kantoorruimte, een stilteruimte, de zogeheten Kleine Kiet en de Grote Kiet. Je hebt alle vrijheid om je in je eentje terug te trekken, maar kunt er ook voor kiezen om juist tussen andere ondernemers plaats te nemen. 

Bonenkoffie, thee & koekjes

Koffie, het schijnt een verslaving te kunnen zijn … Omdat we van blije mensen houden, zorgen we dan ook voor goede bonenkoffie zodat jij een van de zonnetjes in ons kantoor bent. Liever thee? Ook dat mag gewoon. En voor de liefhebbers zorgen we dat er altijd wat klaarstaat voor de lekkere trek.

Postadres

Als je het prettig vindt om Werpleck als postadres te gebruiken, dan kan dat. Je mag het adres in al je uitingen communiceren als postadres, inschrijven bij de KvK als vestigingsadres dat gaat dan weer niet helaas. We verdelen met liefde dagelijks de poststukken, ook niet werkgerelateerde pakketjes … ;).

Hartje centrum

We houden niet van saaie locaties. Daarom zitten we midden in Breda. Met de bruisende Ginnekenweg om de hoek, de grote ketens op loopafstand en genoeg versnaperingen op ruikafstand. Even genoeg van binnenzitten en wil je lekker mensen kijken? Neem dan plaats op ons bankje voor de deur. Je kijkt je ogen uit!

Printshop naast de deur

Wij werken zo goed als paperless. Wil je toch wat printen? Onze buurman Michael van Qprint staat voor je klaar om je snel verder te helpen. Hebben we al verteld dat de mannen van Qprint onze gouden raambestickering en koelkast hebben geregeld?

Gouden koelkast 

We zien niet alleen graag de levende wezens op kantoor stralen, maar ook onze koelkast heeft een belangrijke functie in het geheel. Daarom is deze goud. Zo hebben we altijd een stralend middelpunt. 

Flexibele openingstijden

Je bent op ieder moment welkom om aan de slag te gaan. Je krijgt een digitale sleutel waarmee je naar binnen kan. Tot een uurtje of half vijf is het kantoor goed bevolkt maar daarna gaan de meesten richting huis. Wil jij lekker blijven werken? Dat kan uiteraard. Als je de boel netjes achter je afsluit mag je er wat ons betreft door tot in de late uurtjes … 😉 Behoefte om je in het weekend eens terug te trekken, ook die mogelijkheid is er.

Bij Werkpleck Breda werken ambitieuze en enthousiaste ondernemers in een relaxte en inspirerende omgeving. Een plek waar je meer gedaan krijgt dan thuis. Daarnaast zijn er, voor wie wil, mooie ontmoetingen met andere ondernemers en is er de mogelijkheid om samen te sparren. Alles om met veel plezier zoveel mogelijk uit je business te halen.

ABONNEMENTEN

1 dag per week: 85,- per maand

Met een werkple(c)k voor 1 dag in de week schuif je op jouw vaste dag aan bij een van de beschikbare bureaus. Wil je een keer wisselen van dag? Geen probleem, zolang er ruimte is, kan je altijd wisselen van dag.

3 dagen per week: 175,- per maand

Met een werkple(c)k voor 3 dagen in de week schuif je op jouw vaste dagen aan bij een van de beschikbare bureaus. Wil je een keer wisselen van dag? Geen probleem, zolang er ruimte is, kan je altijd wisselen van dag.

Vaste werkplec(k): 225,- per maand

Met een vaste werkple(c)k krijg jij een vaste stek waar je iedere dag kan aanschuiven. Je laat je spullen lekker achter en kunt meteen aan de slag als je er bent. Ook krijg je extra opbergruimte zodat je niet te veel hoeft te sjouwen.

Alle prijzen zijn exclusief btw en op basis van 3 maanden. Na 3 maanden verlengen we weer met 3 maanden. Je betaalt per kwartaal vooruit met een betaaltermijn van 2 weken.

“De sfeer en uitstraling van Werpleck zijn goed en dat vind ik belangrijk voor de klanten die ik uitnodig, maar ook voor mezelf als ik aan het werk ben. Een ideale locatie om heel gefocust te werken.”

“Deze coworking ruimte is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne werkplek. Het interieur is smaakvol ingericht en voelt erg gezellig aan, wat zorgt voor een leuke werksfeer. Het personeel en de andere gebruikers van de ruimte zijn vriendelijk en flexibel, wat het samenwerken erg prettig maakt. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, wat een groot pluspunt is.

De openingstijden zijn erg handig; je kunt er werken op momenten dat het jou uitkomt, zelfs als er niemand anders aanwezig is, dankzij een goed doordacht toegangssysteem. Tot slot zijn de prijzen eerlijk en competitief, waardoor je waar krijgt voor je geld. Kortom, deze coworking ruimte biedt alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag.”

Nathalie

“Fijne, professionele locatie midden in het centrum. Leuke mensen, goede sfeer en ook flexibel als het gaat om je afspraken, vergaderruimtes boeken en lekker lunchen met elkaar.”

Richard Vermeer

Ga jij
voor die toffe werkplek?

Van Goorstraat 10
4811 HJ Breda