Creatief omgaan met de Coronacrisis

Creatief omgaan met de Coronacrisis

We leven in bizarre tijden… dat is inmiddels wel duidelijk voor iedereen. We merken dat er veel onzekerheid heerst en dat niemand goed weet waar hij aan toe is. Volkomen begrijpelijk! Ook wij kampen met grote onzekerheden, maar vinden het belangrijk om deze tijd ook als een kans te zien. Een kans waarbij we aan ons bedrijf kunnen werken (in plaats van erin) én een kans om creatieve initiatieven op te zetten binnen Virtual Heroes.
In deze blog laten we graag zien welke ondernemers creatief omgaan met de Coronacrisis. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit!

Tom Sebastian

Wij hebben enorme respect voor ondernemer Tom Sebastian. Omdat hij klant van ons is weten we wat voor harde werker Tom is, maar ons hartje gaat echt sneller kloppen van hoe hij in deze tijd omgaat met de Coronacrisis. Hij legt al zijn eigen bedrijvigheid neer om beauty-ondernemers te helpen om deze crisis door te komen, zonder er iets voor terug te vragen. Wat een held!

Klik hier door naar de website van Tom.

Iep Bergsma

Naast dat Iep fantastisch mooie foto’s maakt (waaronder een deel van onze social media foto’s), hebben wij er veel bewondering voor hoe deze jonge dame de zaken oppakt. Als fotograaf is het helaas voor Iep niet mogelijk om haar normale werkzaamheden door te zetten. Ze besloot om een podcast te starten! Een idee dat al langer in haar hoofd zat, kwam nu uiteindelijk tot een concreet plan. Ze vertelt je in de podcast alles over personal branding, ondernemerschap, mentale gezondheid en nog veel meer! You go Iep!

Klik hier door naar de Instagram van Iep.

Floor Eizema

Floor heeft een enorm leuke baan: ze helpt horecazaken met het inrichten van hun social media. Corona heeft helaas roet in het eten gegooid en alle horeca is vooralsnog gesloten. Toch gaat Floor niet bij de pakken neer zitten! Via haar e-book ‘Verkopen met de deuren dicht, social media marketing tijdens de horeca lockdown’, weet ze horecaondernemers nog steeds te inspireren om alles uit hun horecaonderneming te halen.

Klik hier door naar de Instagram van Floor.

SoulRecipe

Claudia van SOULRECIPE is lekker op dreef. Helaas kunnen mensen niet meer bij haar langskomen om te genieten van een kookworkshop. Claudia heeft als doel om een energieboost te verspreiden, want dat kunnen we nu wel gebruiken! Ze bezorgt de komende tijd een energieke maaltijd bij jou aan de deur boordevol regenbooggroenten. Het mooiste aan dit alles: ze had een tijdelijke actie waarmee ze elke binnenkomende bestelling óók gratis afleverde bij een kwetsbaar persoon. Daar krijgen wij positieve energie van!

Klik hier door naar de website van SOULRECIPE.

Cheffrey

We kennen hem niet persoonlijk, maar Chef Jeffrey bezorgt je normaal gesproken de ervaring van een luxe diner thuis. Als privékok is hij voor alles te porren rondom eten en kan het hem niet gek genoeg. Doordat we op dit moment sociale contacten het liefst moeten vermijden, heeft Cheffrey het volgende in het leven geroepen: een online kookcursus via Instagram. In vier weken tijd leer jij de Franse basis in de keuken. Het water loopt ons al in de mond!

Klik hier door naar de website van Cheffrey.

 

Naast deze vijf toppers zijn er natuurlijk nog talloze andere ondernemers die creatief omgaan met de Coronacrisis. Ken jij iemand die enorm creatief omgaat met de situatie? Laat het ons weten, wij zijn erg benieuwd!

Reageer

Verder lezen