Opdrachten
Creatief DTP-er

Superleuk dat je gesolliciteerd hebt bij Virtual Heroes. We hebben je ingevulde sollicitatie-survey bekeken en denken dat je prima in ons team past!

We willen natuurlijk ook graag weten of je inhoudelijk aansluit. Daarom hebben we 4 opdrachten voor je in petto. Je mag ze via mail aanleveren naar contact@virtualheroes.nl, doe je dat uiterlijk 24 oktober?

We gebruiken de gemaakte opdrachten niet zonder jouw toestemming.

 

Opdracht 1

Ontwerp een nieuw quote template

Een klant van ons, Marjolein Dubbers, heeft een Instagram account met daarop veel foto’s en quotes. Het template voor de quote is wel aan een verfrissing toe. Wil je, op basis van de huisstijl die je terugziet op haar website, Facebook en Instagram, een nieuw template maken?

 

Opdracht 2

Maak een Instagrampost op

Onze klant Lieke, van Het Ambitie Bureau, heeft op Instagram een promotieactie waarvoor wij teksten hebben geschreven. Wil je, op basis van de input en de huisstijl die je terugziet op haar website en Instagram, een post opmaken?

 

Opdracht 3

Maak een blogafbeelding

Onze klant Wijzer Over de Basisschool plaatst veel blogs. Bij die blogs staan ook afbeeldingen in de huisstijl. Wil je op basis van de huisstijl die je terugvindt op Instagram en de website een afbeelding maken die past bij het blogartikel uit de bijlage?

 

Opdracht 4

Ontwerp een cover voor een e-book

Onze klant Suzanne van Veen heeft een e-book geschreven. Zij heeft niet echt een huisstijl maar wil graag een cover voor haar e-book. Het boek gaat over familierelaties en wat voor invloed dat heeft op jou als persoon (Comforting change: de invloed van je familie). Wil je een cover ontwerpen die aansluit bij haar website? Je mag hier je creativiteit de vrije loop laten!