Opdrachten
Online Content Medewerker

Superleuk dat je gesolliciteerd hebt bij Virtual Heroes. We hebben je ingevulde sollicitatie-survey bekeken en denken dat je prima in ons team past!

We willen natuurlijk ook graag weten of je inhoudelijk aansluit. Daarom hebben we 4 opdrachten voor je in petto. Je mag ze via mail aanleveren naar contact@virtualheroes.nl, doe je dat uiterlijk 12 december?

We gebruiken de gemaakte opdrachten niet zonder jouw toestemming.

Opdracht 1

Maak een Instagrampost

Een klant van ons, Marjolein Dubbers, heeft een blog geschreven. Zij plaatst veel content, zowel op haar website als op social media. Wil je, op basis van het blogartikel, een instagram caption maken? Het gaat dan om een tekst die inspireert om het hele artikel te lezen.

 

Opdracht 2

Schrijf een kort blogartikel

Schrijf een kort blogartikel: 400-600 woorden over het feit dat vormgeving wel degelijk belangrijk is en dat het niet alleen om de inhoud gaat. Dus als je meer omzet wil draaien, dan wil het oog ook wat.

Je mag de tekst geheel vrij invullen, houd wel rekening met SEO, zodat het artikel gevonden wordt op een bepaald kernwoord.

 

Opdracht 3

Schrijf een advertentietekst

Onze klant Frank van de FoutenFabriek geeft regelmatig webinars. Om ervoor te zorgen dat er voldoende mensen aanwezig zijn wil hij adverteren via Facebook. Wil je hiervoor een advertentietekst schrijven? De input vind je hier.

 

Opdracht 4

Redigeer een tekst

Redigeer bijgaande tekst, zorg ervoor dat taal- en spelfouten eruit zijn en dat de tekst goed loopt.