Wie is
Rianne Koopman?

Rianne Koopman
Rianne Virtual Heroes

Webmaster

Als enthousiaste webmaster gaat Rianne voor haar klanten door het vuur. Zo leergierig als ze is, neemt ze alle informatie op als een spons en verwerkt dit op een manier die past bij de klant. Ze is niet op haar mondje gevallen en stopt niet voordat ze tevreden is.

Meer weten over Rianne’s privéleven?

Rianne woont in Breda samen met haar twee grote liefdes: Sugar Daddy en Big Momma. Benieuwd wie dit zijn? Lees gauw verder!

10 random feitjes over RIanne

  • Ik vind de structuur van een banaan vies. Eet het hier en daar wel maar dan is het vaak gemengd in een pannenkoek of ander soort gerecht. Geen milkshakes of ijs dat vind ik dan weer helemaal niks!
  • Grote fan van donkere rum en dan is mijn favo voor altijd nog “Flor de Caña”, verliefd geworden tijdens mijn stage in Nicaragua
  • Ik heb een jaar door gebracht in de woonplaats van Jane Austin, Bath.
  • Harry Potter fan tot de max! Ik heb zelfs Harry Potter spel avondjes. #geeknight #loveit
  • Vroeger heb ik op een hoog niveau gezwommen. Zelfs met Nederlandse Kampioenschappen meegedaan, maar ik was te klein (letterlijk qua lengte) om er echt iets mee te bereiken. Mag de pret niet drukken want ik heb er mega veel van geleerd en een super tijd gehad!
  • Sport nog steeds veel, zo blijf ik een beetje sane in the membrane! (hoofd ;-))
  • Ik hou van talen. Ik spreek Engels en Spaans, maar Italiaans en Portugees staan sowieso nog op mijn lijstje. Wie weet wat er in de tussentijd nog bij komt!
  • Mijn 2 grote liefdes zijn 2 konijnen, 1 van 4 kg en 1 van 1kg. Sugar Daddy en Big Momma, nu weet je wel wie wie is toch?
  • Ik hou van BOEKEN! Ja, ik ben zo persoon die eraan ruikt, aait en nog net niet likt om intens op te gaan in de boeken. Verder lees ik ze ook hoor.
  • Als ik heel blij ben dan word ik mega spastisch. Zo spastisch dat ik eindig met kramp in mijn nek.. iets met heel passievol zijn?

Benieuwd naar de rest van het Virtual Heroes team?

Rianne

Benieuwd
hoe Virtual Heroes is ontstaan?