Wie is
Noor Peels?

Noor Peels

Founder Virtual Heroes

Als founder was Noor – samen met Kim – betrokken bij de eerste beginselen van Virtual Heroes.

Inmiddels is Virtual Heroes uitgebreid tot een volwaardig team, waarbij Noor vooral zorgt dat alles op de achtergrond op rolletjes loopt. Ze houdt ervan om nieuwe systemen in te richten en zowel het ondernemerschap als de praktische taken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Meer weten over Noor’s privéleven?

Noor woont in het centrum van Breda (en is de bijna-buurvrouw van Kim, hoe kan het ook anders?) met haar partner Marijn en dochters Fee en Lieve en natuurlijk hond Waldo.

10 random feitjes over Noor

  • Ik ben enorm kaasverslaafd. Mijn vaste tussendoortje (meerdere keren op een dag) is een stuk kaas. En ik sluit de dag ook altijd af met een reepje voor ik naar bed ga. Waldo mag dan ook meteen meegenieten.
  • Mijn tweede verslaving is chocola (welke vrouw heeft dat niet?). Ik ga het best op melkchocolade met hazelnoten. En die laatste zijn heel gezond, toch?
  • My middlename is ook wel flexibel. Ik vind veel goed en veer makkelijk mee. Voor mijn omgeving fijn maar soms ook frustrerend als zij altijd de keuze moeten maken …
  • Besluiteloos ben ik ook wel (linkje met mijn flexibele eigenschap?). Ik kan uren, dagen rondstruinen op internet of in fysieke winkels als ik op zoek ben naar iets. Of het nou een vakantie, een paar schoenen of een nagellakje is, ik weeg alles tegen elkaar af. In mijn werk komt deze eigenschap soms wel van pas; ik ben een kei in het uitzoeken en optimaliseren van systemen!
  • Ik heb een stiefdochter van 30, die 13 jaar met mij scheelt. Ze is de liefste en leukste bonusdochter die je je maar kan wensen.

Benieuwd naar de rest van het Virtual Heroes team?

  • Ik lust geen koffie … ik blijf dan ook ver weg van ons bonenapparaat op kantoor en lurk liever aan een glas thee (of liever een glas heet water waar het zakje doorheen is gevlogen).
  • Ik ben een enorme interieurfreak. Er gaat geen week voorbij dat mijn huis anders is ingericht en ook op kantoor ben ik heerlijk losgegaan. Waar anderen een kast vol boeken hebben thuis, heb ik een kast vol vazen …
  • Ik ben van oorsprong een echte kat-uit-de-boom-kijkerd. Ik kijk graag dingen eerst aan voor ik er een oordeel over geef of er enthousiast in mee ga. Mijn 23 jaar werkervaring en 10 jaar ondernemerschap hebben er wel voor gezorgd dat ik tegenwoordig een stuk minder afwachtend ben.
  • Ik drink graag rode wijn. Maar niet van die warme, op kamertemperatuur. Nee, doe mij maar een lekkere gekoelde met een citroentje. Of als ie de koelkast niet gezien heeft, gooi ik er gerust een ijsklontje in. Ik word dan ook vaak raar aangekeken als ik een wijn bestel …
  • Ik kan niet goed tegen rommel. Ik ben dan ook groot voorstander van onze clean-desk policy (wie zou dat verzonnen hebben?) en ook thuis is het over het algemeen (de kinderkamers daargelaten) ook erg netjes. Schoon is wat anders zou mijn moeder zeggen ..

Benieuwd
hoe Virtual Heroes is ontstaan?