Wie is
Nina Schuyffel?

Copywriter

Als copywriter bijt Nina zich vast in allerlei soorten teksten – van lange verhalen tot social mediaberichten en van advertenties tot nieuwsbrieven. Haar kracht ligt bij teksten met een journalistiek karakter. Ze deinst er dan ook niet voor terug om net zo lang de goede vragen te stellen tot het verhaal dat verteld moet worden op de beste manier naar voren komt.

Meer weten over Nina’s privéleven?

Nina is de enige vrouw thuis. Samen met haar man heeft ze drie zoontjes die constant in beweging zijn. De truc om hierin te blenden is om ze allemaal te zien als jonge welpjes. En zij is dan de moederleeuw. Hartstikke gezellig!

10 random feitjes over Nina

  • Ik beleefde mijn puberteit in Breda. Na een uitstapje van 13 jaar naar Amsterdam, ben ik sinds 2018 weer terug bij mijn roots.
  • Ik schrijf nog steeds met een vulpen en zal dit vermoedelijk de rest van mijn leven blijven doen.
  • Ik lees graag boeken (verrassend hè?). Een paar jaar geleden deed ik met pijn in mijn hart al mijn boeken weg omdat we er thuis geen plek meer voor hadden. Nu ben ik over op de verrader van het papieren boek: de e-reader.
  • Ik schrijf ‘natuurlijk’ ook zelf boeken. De eerste is in november 2022 verschenen, nummer 2 is in de maak!
  • Ik ben al jaren overtuigd vegetariër, behalve in de snackbar.
  • Ik ben nuchter én zweverig, twee karaktereigenschappen die op het oog tegenstrijdig lijken. Maar waarom zou je niet vanaf je meditatiekussentje de carnavalskroeg in kunnen rollen?
  • Ooit hield ik van koken, nu heb ik drie kinderen.
  • Mijn vriend en ik zijn al vijf jaar verloofd. Op een dag gaat het misschien gebeuren.
  • We hebben samen veel gereisd, waaronder een keer drie maanden in een camper door Nieuw-Zeeland met ons zoontje van (toen) 1. Ik hoop ooit nog eens zoiets te kunnen doen, maar dan met ons complete gezin.
  • Volgens mijn moeder kan ik goed luisteren en zeg ik niet meer dan nodig. Ik heb haar even geappt omdat ik niks meer kon verzinnen voor het laatste weetje.

Benieuwd naar de rest van het Virtual Heroes team?

Benieuwd
hoe Virtual Heroes is ontstaan?