Wie is
Kim Breugelmans?

Online Content Mederwerker

Als Online Content Medewerker is geen tekst voor Kim te veel! Vol enthousiasme worden woorden omgezet naar pakkende verhalen.

Meer weten over Kim’s privéleven?

Kim woont samen met haar drie huisgenootjes, die je ondertussen ook haar beste vriendinnen kan noemen, in het centrum van Rotterdam. Maar is in hart en nieren een echte Brabander!

10 random feitjes over Kim

  • Naast het schrijven van content heb ik ook een passie voor fotografie, dit begon als hobby en heb ik uitgebreid naar een klein bedrijfje. Ik vind het heerlijk om de hele dag te spelen met de nabewerking van mijn eigen foto’s
  • Met mijn 1.79 m zijn mensen altijd verbaasd over mijn kleine voeten, al vind ik zelf maat 36,5/37 toch wel redelijk normaal
  • Ik heb een haat-liefde relatie met koffie… er zijn periodes dat ik het veel drink maar als ik het dan drink moet er héél veel melk en siroop in zodat het zo min mogelijk naar koffie smaakt!
  • Tijdens de lockdown ben ik mijn eigen nagelsalon begonnen en maak ik bij vrienden en familie de mooiste creaties, helaas heb ik er wat moeite mee om dit ook bij mijzelf te doen
  • Mijn lievelingseten is pasta en dan niet de bruine chocoladepasta maar de Italiaanse slierten in alle vormen en maten. En de saus? Dat maakt mij eigenlijk niet uit, zolang er maar kaas overheen kan

Benieuwd naar de rest van het Virtual Heroes team?

  • Ik praat op straat per ongeluk tegen honden van vreemde mensen, ik vind ze zo extreem schattig en zou het liefst zelf ook een pluizenbol in huis willen hebben (alleen ik haat het om buiten in de regen te zijn, dus een groot probleem als je jouw hond moet uitlaten in Nederland)
  • Ik ben een trouwe formule 1 kijker en wanneer ik dan op de bank zit, met oranje aan, juich ik niet alleen voor Max maar ook voor het McLaren team
  • In de zomer sta ik het liefst te flaneren op festivals met mijn vriendinnengroep, mijn muzieksmaak? Die loopt nogal uiteen; van techno naar schud met je billen muziek tot rap en RnB
  • Als er iets is wat ik absoluut niet doe dan is het fietsen, ik heb dan ook bewust nog geen fiets in Rotterdam staan en ga uit ‘protest’ lekker droog met de metro of de tram
  • Ondanks dat ik ervan houd om te plannen en alles op orde te hebben ben ik ook heel erg goed in het creëren van chaos, wanneer ik opzoek ben geweest naar een leuke outfit kan je mijn kamer beter niet betreden aangezien de vloer goed gevuld is met stapels kleding

Benieuwd
hoe Virtual Heroes is ontstaan?