Wie is
Charlotte Buitenhuis?

Customer Succes Medewerker

Als Customer Success Medewerker duikt Charlotte voor jou in je inbox, agenda en andere social media systemen om orde in de digitale chaos te scheppen. Charlotte houdt zich ook graag bezig met webcare en community management.

Meer weten over Charlotte’s privéleven?

Charlotte woont in de Boschstraat in Breda. Die loopafstand naar het centrum zorgt er dan ook voor dat ze regelmatig in de stad te vinden is.

10 random feitjes over Charlotte

  • Carnaval is mijn leven. Opgegroeid in een carnavalsfamilie, gaat vanaf 11-11 bij mij mijn carnaval afspeellijst aan op Spotify en tel ik de dagen af tot we de zin van de onzin weer op mogen zoeken.
  • Ik ben bang voor vogels. Laatste jaren gaat het stuk beter, maar als ik door Valkenberg moet loop ik het liefst om als er kippen op mijn pad te vinden zijn.
  • Mijn favoriete biertje is een La Trappe witte trappist. Can’t go wrong with that one!

 

Meer weten over het Virtual Heroes team?

  • Ik heb al sinds mijn vierde een pony. En dan niet een paard, maar mijn kapsel.
  • Veertien jaar lang heb ik gehockeyd in Etten-Leur.
  • Als het me uitkomt, ga ik elke vrijdag kibbeling halen op de markt. Vaak zorg ik ervoor dat het wel in mijn planning past 😉
  • Ik ben een hondenmens, maar heb zelf (nog) geen hond. Dat komt hopelijk in de toekomst wel goed… Toekomstig partner, lees je mee?
  • Ik zie mezelf als Brabander in hart en nieren. Ik heb nog nooit buiten Brabant gewoond en zie mezelf ook niet (permanent) verhuizen naar een woonplaats buiten Brabant.
  • Mijn favoriete Marvel personage is Doctor Strange.
  • Mijn zomervakanties op de basisschool ging ik jarenlang kamperen in Frankrijk met mijn ouders en onze caravan. Ik had echter al sinds mijn derde een tentje voor mezelf… Weliswaar het eerste jaar nog mijn tent in de voortent… Maar, hee het was mijn eigen tent!

Benieuwd
hoe Virtual Heroes is ontstaan?