Kickstart
social media

HEB JIJ WEINIG TIJD OM JOUW SOCIAL MEDIA NEER TE ZETTEN?

Geef dan met een kickass kickstart binnen een maand jouw online aanwezigheid een stevig fundament!

Hoe zou het zijn als ...

je niet alleen aan de slag hoeft met je social media, maar kan leunen op jaren ervaring? Als je hulp kan inschakelen om jouw social media op de kaart te zetten?

Dat de juiste strategie voor jou wordt uitgezet zodat toekomstige klanten zichzelf kunnen verliezen in jouw kennis en enthousiasme? Zelfs zo enthousiast worden dat ze klant bij jou willen worden?

En het allerbelangrijkste: wat als jij je tijd in je business kan steken om jouw klanten te helpen en door te ontwikkelen, terwijl social media staat als een huis?

“Ik werk nu een aantal maanden met Virtual Heroes en wil niet meer zonder. We hebben zo snel een efficiënte manier van samenwerken gevonden! Maar vooral vond ik het bizar hoe snel ze precies mijn toon en sfeer wisten op te pakken… Precies zoals ik gehoopt had. Daarnaast zijn de lijntjes mega kort en het contact positief en altijd opbouwend. Regelmatig doen zij ook suggesties, die eigenlijk altijd een succes zijn. “

Binnen één maand jouw social media up and running

Passievol, ambitieus en vol ideeën. Je hebt besloten dat je social media nu eens echt goed wil inzetten om te groeien met je business. Je weet namelijk dat het kan werken. Je ziet het overal om je heen en je weet dat je achterloopt. Je voelt de drang om ermee aan de slag te gaan of door te pakken, maar waar begin je?

De taak om ermee te beginnen of door te pakken schuif je steeds vooruit. Je weet dat het belangrijk is, maar de tijd, zin en/of creativiteit ontbreken. Het vergt veel energie; het bedenken, het posten, het plannen. Energie die je het liefst in andere werkzaamheden voor je onderneming stopt.

Wij weten als geen ander hoe het voelt. De eerste jaren van ons zelfstandig bestaan waren wij alleen en vonden wij het ook uitdagend om onze social media echt goed weg te zetten tussen de bedrijven door. De dagelijkse werkzaamheden slokten ons op en veel tijd hadden we dan ook niet om daarnaast ook nog eens echt met social media bezig te zijn.

We willen onze klanten helpen, ondertussen ook groeien met ons bedrijf, ontwikkelen en niet bezig zijn met het bedenken, schrijven en plaatsen van onze eigen posts op social media (wel met die van onze klanten uiteraard! ;)).

Het gevolg? Het heeft jaren geduurd voordat wij onze eigen social media de aandacht gaven die het verdiende. Nu hebben we het op de rit en boeken we er goede resultaten mee. Wij gunnen jou meer snelheid. Een serieuze kickstart waarmee we jouw social media binnen 1 maand goed wegzetten. Daarnaast geven we jou de praktische handvatten waardoor je daarna makkelijk zelf verder kan.

Als er een ding is dat wij geleerd hebben, dan is het wel wat de successen en valkuilen op social media zijn. Wat moet je wel doen en wat vooral niet? Voor ons is het dagelijkse kost om onze klanten te helpen groeien, onder andere via social media.

Klinkt dit als een verlossing?

Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing; een Social Media Kickstart.

Wij helpen jou met het wegzetten van een sterke strategie, een stevige basis voor passende looks en content. Binnen een maand staat jouw social media als een huis, waarmee jij het zelf goed voort kan zetten.

Uiteraard gaan we voor jouw stijl, met jouw tone of voice, zodat het precies past bij jou en jouw business.

Hoe ziet een social media kickstart eruit?

 • Online intakegesprek
  Tijdens dit gesprek gaan we ontdekken wie jij bent, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en hoe we dit kunnen vertalen naar een passende social media strategie voor jouw bedrijf.
 • Strategisch plan
  In een hands-on plan van aanpak zetten we uiteen wat je doel(en) zijn en wat er ingezet gaat worden om je doelen te halen.
 • Social media huisstijl en templates
  Op basis van jouw huisstijl maken we verschillende templates die geschikt zijn voor 3 kanalen. Hiermee kan je heel makkelijk jouw brand wegzetten en hoef je zelf niet te prutsen 😉
 • Contentkalender voor een maand
  N.a.v. de strategie gaan we je contentkalender vullen met een maand aan content. Wij schrijven de social mediaberichten en zorgen voor passend beeldmateriaal. Daarmee heb jij een concreet handvat voor de maanden daarna. Ook plannen we deze berichten gelijk voor je in, zodat je vliegend van start gaat.
 • Periodiek overleg
  We willen dit voor jou binnen een maand up and running hebben. Om dat te kunnen doen hebben we gedurende 4 weken wekelijks een halfuur overleg waarin we je meenemen in de voortgang en je ons tussentijds van feedback kan voorzien.

“Wat fijn om met het team van Virtual Heroes te werken! Heel deskundig & creatief, en sneller dan ik het zelf zou doen…;-) Ik ben zeer tevreden !”

HET RESULTAAT

Een concrete social mediastrategie met een maand ingeplande inspiratievolle content. Continuïteit op social media zonder dat jij ervoor hoeft te zwoegen en te zweten. En dus meer tijd en focus op je onderneming in plaats van rommelen in de marge en ‘verloren’ uren aan social media.

De Social Media Kickstart is een investering in de ontwikkeling van jouw business en daarmee in jezelf. Ga eens na wat dit jou aan uren zou kosten, als je het helemaal zelf zou moeten doen, los van de kennis die je moet vergaren om het voor elkaar te krijgen. De moed zakt je spontaan in de schoenen toch?

Met de Social Media Kickstart heb je er geen omkijken naar.

Plan nu een gesprek in en ontdek wat een social media kickstart voor jou kan betekenen en wanneer we voor jou een plekje vrij hebben. 

Dus, wil jij:

 • social media kanalen die kwalitatief goed gevuld zijn?
 • een online visitekaartje waarmee je goed voor de dag komt?
 • relaties via social media onderhouden en versterken?
 • nieuwe mensen bereiken met jouw content op social media?
 • vrij zijn van kopzorgen over te bedenken content en plaatjes?
 • al met al een killer van een online aanwezigheid?

Ga dan voor de Social Media Kickstart. De plekken zijn beperkt beschikbaar, anders kunnen we onze beloftes niet waarmaken 😉 Wil jij een plekkie bemachtigen, wees er dan snel bij. Want anders ben je zo weer een paar maanden verder zonder resultaat …

Laten we in een gesprek samen kijken wat we voor jou kunnen doen om het snel en goed op de rit te krijgen. Na het gesprek mag jij beslissen of je een plekkie voor de social media kickstart wil claimen.

Nadat je op de button hebt geklikt kom je in onze online agenda. Daar kan je een gesprek plannen op het moment dat het jou goed uitkomt. Op het moment van de afspraak nemen we telefonisch contact met je op en bespreken we de mogelijkheden zodat jij kan bepalen of jij er nu echt voor gaat!