Podcast #12 Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Podcast #12 Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Laat jij een realistisch beeld van jezelf zien op social media?⁠

Laten zien wat je wilt laten zien, is eigenlijk waar het hele marketing spelletje om draait. Wat je als ondernemer deelt, of juist niet deelt, daar is goed over nagedacht. En daar kijken we niet meer van op, want dat is nou eenmaal marketing.⁠

Niet alleen in marketing doen we dit. Zo pakken we het hele leven eigenlijk aan. Op social media deel je liever alleen maar gezellige vakantiefoto’s en ik de kroeg laat je ook het liefst alleen je beste kant zien. Je laat je op je aantrekkelijkst zien aan je doelgroep.⁠

Meer over dit onderwerp hoor je in onze nieuwe podcasts.

Wil je meer van onze podcasts beluisteren? Klik dan hier!

Zou je ons willen helpen door een review achter te laten over deze podcast? Dit kan door te reageren op deze pagina of op iTunes via deze link.

Reageer

Verder lezen