Podcast #1 Als je zegt dat je het druk hebt, lieg je

Podcast #1 Als je zegt dat je het druk hebt, lieg je

Tijdsdruk is denk ik voor de meeste ondernemers wel een herkenbaar probleem, toch? Er lijkt altijd wel te weinig tijd te zitten in een werkdag.

Gelukkig ben ik een bezige bij en heb ik enorm veel energie. Ik vind het daarom eigenlijk helemaal niet erg om nooit stil te zitten. Niet iedereen om me heen lijkt er echter zo van te genieten als ik, dat ik het altijd druk heb. Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd over balans te krijgen in druk bezig zijn met werk, maar ook rust pakken. Als ondernemer kun je jezelf namelijk erg makkelijk voorbij lopen.

Ben je benieuwd naar mijn blik op het druk hebben? Beluister dan de podcast.

Zou je ons willen helpen door een review achter te laten over deze podcast? Dit kan door te reageren op deze pagina of op iTunes via deze link

Reageer

Verder lezen